Tonkatsu on japanilainen versio wieninleikkeestä, joka leivitetään ja paistetaan herkullisen rapeaksi pannulla. Tarjoile tonkatsu riisin, rouskuvan kaalisalaatin ja katsu-kastikkeen kera.
Tulosta
Lähetä
Jaa
Ainesosat
600 g broilerin reisi- tai rintafileetä
1 dl jauhoja
2 munaa
2 dl pankojauhoja
Öljyä paistamiseen
Tarjoiluun:
Coleslaw’ta
Riisiä
Katsu-kastike, ks. resepti alta
Valmistus
Nuiji broileri ohuiksi, n. 1 cm ”pihveiksi” ja mausta ne suolalla ja pippurilla.
Kaksoisleivitä ne ensin vehnäjauhoissa, sitten vispatuissa kananmunissa ja lopuksi pankojauhoissa.
Paista broileri reilussa määrässä öljyä ja laita se sen jälkeen hetkeksi kuivumaan talouspaperin päälle.
Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana. Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.