4 annosta

Yakitori

Ainesosat

500 g kanaa, porsaan- tai naudanlihaa
Grillivartaita
Vihanneksia, esim. kevätsipulia ja pak choi
Marinadi:
1 rkl inkivääriä, raastettuna
1 dl Mrs Cheng’s japanilainen soijakastike
1 rkl sokeria
1 rkl riisietikka
Kastike:
2 rkl Mrs Cheng’s japanilainen soijakastike
1 dl sakea tai valkoviiniä
0,5 dl vettä
0,5 dl miriiniä
1 rkl sokeria
1 tl Touch of Taste Kanafondia
0,5 rkl maissitärkkelystä sekoitettuna 1 rkl vettä

Valmistus

Paloittele liha ja laita se marinointipussiin. Sekoita marinadin ainekset kulhossa ja lisää lihan sekaan. Sulje pussi ja anna marinoitua vähintään tunnin jääkaapissa (mutta mielellään yön yli).

Laita soijakastike, sake, vesi, miriini, sokeri ja kanafondi kattilaan. Kiehauta ja keitä hiljaisella lämmöllä 10 minuuttia. Suurusta kastike maissitärkkelyksellä, siivilöi ja laita sivuun odottamaan.

Asettele lihapalat vartaisiin ja grillaa kuumassa grillissä. Sivele kastiketta vartaisiin samalla kun ne kypsyvät. Tarjoile vartaat grillattujen vihannesten ja kastikkeen kanssa.

Liitettävä resepti

Jo 1960...

Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana.  Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.

Kiitos!

Olemme vastaanottaneet vastauksesi. Onnea arvontaan!

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.