Paloittele liha ja laita se marinointipussiin. Sekoita marinadin ainekset kulhossa ja lisää lihan sekaan. Sulje pussi ja anna marinoitua vähintään tunnin jääkaapissa (mutta mielellään yön yli).
Laita soijakastike, sake, vesi, miriini, sokeri ja kanafondi kattilaan. Kiehauta ja keitä hiljaisella lämmöllä 10 minuuttia. Suurusta kastike maissitärkkelyksellä, siivilöi ja laita sivuun odottamaan.
Asettele lihapalat vartaisiin ja grillaa kuumassa grillissä. Sivele kastiketta vartaisiin samalla kun ne kypsyvät. Tarjoile vartaat grillattujen vihannesten ja kastikkeen kanssa.
GB Foods Suomi Oy
PL 241
01510 Vantaa
Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.