4 annosta
30 minuuttia

Yuzu pannacotta soija-kinuskikastikkeella

Ainesosat

2 dl kondensoitua maitoa
2,5 dl vispikermaa
1,5 kpl liivatelehteä
2 rkl yuzu-mehua
Soija-kinuskikastike:
1 dl taloussokeria
1 rkl Mrs Cheng's Japanese -soijaa
2 dl vispikermaa
2 dl vaaleaa siirappia

Valmistus

Yuzu pannacotta

  1. Kostuta liivatelehdet kylmässä vedessä.
  2. Lämmitä kondensoitu maito ja kerma (n. 70 asteiseksi, älä kiehauta), sekoita joukkoon liivatelehdet ja anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi.
  3. Sekoita varovasti joukkoon yuzu-mehu ja kaada seos tarjoiluastioihin tai muotteihin.

 

Soija-kinuskikastike

  1. Karamellisoi sokeri paksupohjaisessa kattilassa.
  2. Kun sokeri on kullanruskeaa, lisää varovasti soija, kerma ja siirappi samalla sekoittaen.
  3. Keitä hiljalleen samalla sekoittaen, kunnes koostumus on sopivan tasainen.

Tarjoile tuoreiden marjojen kera.

Liitettävä resepti

Jo 1960...

Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana.  Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.

Kiitos!

Olemme vastaanottaneet vastauksesi. Onnea arvontaan!

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.