Thai Yellow Curry

Keltainen curry on yksi kolmesta thaimaalaisen curryn päätyypistä, joita yleensä tarjoillaan thaimaalaisissa ravintoloissa länsimaissa. Tämä curry on miedompi ja usein vähemmän rasvaisempi kuin muut thaimaalaiset curryruoat. Mrs Cheng’s Yellow Curry on miedon curryinen. Sitruunaruoho ja valkosipuli antavat hyvän tasapainon kookosmaidon makeudelle.

Huomioithan, että pienet reseptimuutokset ovat mahdollisia. Tarkista aina tuotteen pakkaus ennen käyttöä – siinä ilmoitettu tuotteen sisältö on aina ajantasainen ja oikea.

Relaterade recept

Jo 1960...

Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana.  Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.

Kiitos!

Olemme vastaanottaneet vastauksesi. Onnea arvontaan!

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.