Rapeat friteeratut japanilaiset perunarullat seesaminsiemenillä ovat hauskaa vaihtelua tavallisille sipseille. Dippaa perunarullat soijamajoneesissa ja nauti snacksit juoman kanssa tai lisukkeena noutopöydässä!
Tulosta
Lähetä
Jaa
Ainesosat
450 g keitettyjä, jauhoisia perunoita
4 rkl maissitärkkelystä
Suolaa ja mustapippuria
Seesaminsiemeniä
Öljyä friteeraukseen
Tarjoiluun: soijamajoneesia, ks. resepti alta
Valmistus
Survo keitetyt perunat kulhossa.
Lisää maissitärkkelys ja mausta suolalla ja pippurilla. Työstä seos tasaiseksi puulusikalla.
Jaa seos sen jälkeen samankokoisiksi paloiksi ja rullaa pötköiksi.
Pyöritä perunarullat seesaminsiemenissä ja friteeraa kuumassa öljyssä
Tarjoile pikkusuolaisina snackseina tai lisukkeena soijamajoneesin kera.
Liitettävä resepti
Jo
1960...
Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana. Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.