4 annosta

Japanilaiset perunarullat

Rapeat friteeratut japanilaiset perunarullat seesaminsiemenillä ovat hauskaa vaihtelua tavallisille sipseille. Dippaa perunarullat soijamajoneesissa ja nauti snacksit juoman kanssa tai lisukkeena noutopöydässä!

Ainesosat

450 g keitettyjä, jauhoisia perunoita
4 rkl maissitärkkelystä
Suolaa ja mustapippuria
Seesaminsiemeniä
Öljyä friteeraukseen
Tarjoiluun: soijamajoneesia, ks. resepti alta

Valmistus

  1. Survo keitetyt perunat kulhossa.
  2. Lisää maissitärkkelys ja mausta suolalla ja pippurilla. Työstä seos tasaiseksi puulusikalla.
  3. Jaa seos sen jälkeen samankokoisiksi paloiksi ja rullaa pötköiksi.
  4. Pyöritä perunarullat seesaminsiemenissä ja friteeraa kuumassa öljyssä
  5. Tarjoile pikkusuolaisina snackseina tai lisukkeena soijamajoneesin kera.

Liitettävä resepti

Jo 1960...

Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana.  Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.

Kiitos!

Olemme vastaanottaneet vastauksesi. Onnea arvontaan!

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.