Kokeile näitä hauskoja suolaisia laskiaispullia! Tässä versiossa laskiaispullat tehdään japanilaisesta maitoleivästä ja täytetään Char siu -marinoidulla nyhtöpossulla ja kasviksilla ja viimeistellään tuoreilla yrteillä ja japanilaisella majoneesilla.
Tulosta
Lähetä
Jaa
Ainesosat
500 g porsaan kassleria tai vastaavaa
Char siu -marinadia
Char siu -marinadi:
1 rkl inkivääriä hienona raasteena
0,5 dl Mrs Cheng's Mushroom -soijaa
0,5 dl sokeria
1 rkl Bong Touch of Taste Kanafondia
1 tähtianis
0,5 tl limen mehua
0,5 kpl kanelitanko
3 kpl mausteneilikkaa
Marinoidut kasvikset:
2 porkkanaa
2 kevätsipulia
0,5 kpl kurkkua
2 rkl riisiviinietikkaa
1 rkl sokeria
1 rkl vettä
Tarjoiluun:
Japanilaista maitoleipää (linkki ohjeessa) tai perunasämpylää
1 dl japanilaista majoneesia
Thai basilikaa
Valmistus
Liha:
Laita esim. porsaan kassleria kannelliseen, uunin kestävään pataan.
Sekoita yhteen Char siu -marinadin ainesosat.
Levitä marinadi kauttaaltaan lihan päälle ja paista liha mureaksi, niin että sitä pystyy helposti nyhtämään haarukalla.
Marinoidut kasvikset:
Raasta porkkanat karkeaksi raasteeksi ja siivuta kevätsipuli.
Poista kurkusta siemenkota ja raasta karkeaksi raasteeksi.
Sekoita yhteen 2 rkl riisiviinietikkaa, 1 rkl sokeria ja 1 rkl vettä.
Marinoi kasviksia vähintään 30 minuuttia ennen tarjoilua.
Tarjoilu:
Puolita ja paahda leipä.
Levitä läivän päälle majoneesia, kasaa päälle nyhtöpossua ja lusikoi päälle hieman kastiketta sekä marinoituja kasviksia.
Viimeistele yrteillä ja laita leivän toinen puolisko kanneksi päälle.
Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana. Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.