4 annosta

Char siu -laskiaispullat

Kokeile näitä hauskoja suolaisia laskiaispullia! Tässä versiossa laskiaispullat tehdään japanilaisesta maitoleivästä ja täytetään Char siu -marinoidulla nyhtöpossulla ja kasviksilla ja viimeistellään tuoreilla yrteillä ja japanilaisella majoneesilla.

Ainesosat

500 g porsaan kassleria tai vastaavaa
Char siu -marinadia
Char siu -marinadi:
1 rkl inkivääriä hienona raasteena
0,5 dl Mrs Cheng's Mushroom -soijaa
0,5 dl sokeria
1 rkl Bong Touch of Taste Kanafondia
1 tähtianis
0,5 tl limen mehua
0,5 kpl kanelitanko
3 kpl mausteneilikkaa
Marinoidut kasvikset:
2 porkkanaa
2 kevätsipulia
0,5 kpl kurkkua
2 rkl riisiviinietikkaa
1 rkl sokeria
1 rkl vettä
Tarjoiluun:
Japanilaista maitoleipää (linkki ohjeessa) tai perunasämpylää
1 dl japanilaista majoneesia
Thai basilikaa

Valmistus

Liha:

  1. Laita esim. porsaan kassleria kannelliseen, uunin kestävään pataan.
  2. Sekoita yhteen Char siu -marinadin ainesosat.
  3. Levitä marinadi kauttaaltaan lihan päälle ja paista liha mureaksi, niin että sitä pystyy helposti nyhtämään haarukalla.

Marinoidut kasvikset:

  1. Raasta porkkanat karkeaksi raasteeksi ja siivuta kevätsipuli.
  2. Poista kurkusta siemenkota ja raasta karkeaksi raasteeksi.
  3. Sekoita yhteen 2 rkl riisiviinietikkaa, 1 rkl sokeria ja 1 rkl vettä.
  4. Marinoi kasviksia vähintään 30 minuuttia ennen tarjoilua.

Tarjoilu:

  1. Puolita ja paahda leipä.
  2. Levitä läivän päälle majoneesia, kasaa päälle nyhtöpossua ja lusikoi päälle hieman kastiketta sekä marinoituja kasviksia.
  3. Viimeistele yrteillä ja laita leivän toinen puolisko kanneksi päälle.

 

Vinkki! Testaa leipoa itse japanilaista maitoleipää – katso resepti täältä!

Liitettävä resepti

Jo 1960...

Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana.  Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.

Kiitos!

Olemme vastaanottaneet vastauksesi. Onnea arvontaan!

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.