Panko-friteeratut karitsan kyljykset perunalla ja kasviksilla
Ihanat panko-friteeratut ja rapeapintaiset karitsan kyljykset tarjoillaan soijapaahdettujen perunoiden, kevätvihannesten ja taivaallisen korianteri- ja kurpitsansiemenpeston kanssa. Todella ihastuttava kevätruoka!
Ankanrintaa täyteläisellä kirsikka-hoisinilla
Upea ruokalaji, jossa on ankanrintaa ja hoisinkastike, jossa on kirsikoita, tähtianista, maapähkinävoita ja Sriracha-kastikkeen tulisuutta. Tarjoile pac choin, jasmiiniriisin ja kirsikkaisen hoisin-kastikkeen kanssa.
Smashed gyoza
Kokeile syödä gyozaa eri tavalla – mutta silti herkullisesti! Dippaa hyvään kastikkeeseen ja nauti!
Ramen broilerilla ja kasviksilla
Herkullinen ramen kanalla, nuudeleilla ja kasviksilla maukkaassa liemessä. Koristele keitetyllä kananmunalla, kevätsipulilla, chilihiutaleilla ja korianterilla.
Lihamureke aasialaisittain
Kokeile tätä jännittävää fuusioruokaa! Mehevän aasialaisittain maustetun lihamurekkeen glaseerauskastikkeessa maistuvat herkullinen chili, hunaja, soija ja lime. Tarjoile keitettyjen sokeriherneiden kera.
Char siu -laskiaispullat
Kokeile näitä hauskoja suolaisia laskiaispullia! Tässä versiossa laskiaispullat tehdään japanilaisesta maitoleivästä ja täytetään Char siu -marinoidulla nyhtöpossulla ja kasviksilla ja viimeistellään tuoreilla yrteillä ja japanilaisella majoneesilla.
Paistettu kokonainen broileri ja uunijuurekset
Maukas yhden vuoan ruoka kokonaisella broilerilla ja juureksilla saa silauksen herkullista marinadia, jossa maistuu soija, lime, hunaja ja inkivääri. Tarjoile kylmän crème fraiche -pohjaisen kastikkeen kanssa, joka on maustettu soijalla, limellä, inkiväärillä sekä srirachalla.
Kalakeitto Tom Kha Gai-style
Valmista nopea thaikeittiöstä inspiroitunut Tom Kha Gai -tyylinen keitto. Nopeasta valmistusajasta huolimatta on se täynnä makua inkivääristä, valkosipulista ja kookosmaidosta.
Kasvis-Yuxiang rapeilla munakoisoilla
Yuxiang on klassinen kiinalaisen keittiön mausteseos, jota käytetään kastikkeissa, jossa lihaa ja vihanneksia perinteisesti kypsennetään. Tässä kasvisruokaversiossa kastikkeeseen sekoitetaan rapeaa friteerattua munakoisoa ja kokonaisuus viimeistellään tuoreilla yrteillä.