Tofu-currya paksoilla

Tofu-currya paksoilla

Tarjoile tämä kasvisversio Panaeng currysta jossa tofua, paksoita ja vesikastanjoita. Nauti keitetyn riisin, tuoreiden yrttien ja ohuiksi viipaloidun paprikan kanssa.

Sōmen nuudelit paksoilla ja osterivinokkaalla

Sōmen nuudelit paksoilla ja osterivinokkaalla

Sōmen-nuudelit, japanilaiset ohuet vehnänuudelit, voidaan tarjoilla sekä kuumana että kylmänä. Kylmänä tarjoiltuna ne ovat suosittu kesäruoka Japanissa. Tarjoilemme ne jääkylmänä maukkaassa liemessä yhdessä paksoin, osterivinokkaan ja itujen sekä hyvän dippikastikkeen kanssa.

Mrs Cheng´sin Red Pork

Mrs Cheng´sin Red Pork

Fantastista punertavaksi haudutettua porsaanliha – Red pork – joka on kypsennetty pehmeäksi viinissä ja sitten glaseerattu soijalla, inkiväärillä, tähtianiksella ja fariinisokerilla. Ihanan maukasta riisin ja höyrytettyjen vihannesten kanssa.

Mrs Cheng´sin kuumat ravut

Mrs Cheng´sin kuumat ravut

Mikset kokeilisi jotain uutta rapujuhliin- wokkaa Mrs Cheng’s Red currylla maustetut rapusi ja tarjoa ravut tuoreen leivän ja limen kanssa.

Mrs Cheng´sin aasialainen Pinsa

Mrs Cheng´sin aasialainen Pinsa

Mikset kokeilisi Pinsaa tänä viikonloppuna – aasialaisella vivahteella! Tarjoilemme tämän biancon crème fraîchea ja juuston kera, päällä soijalla ja inkiväärillä maustettua lohta, marinoitua punasipulia, rucolaa ja seesaminsiemeniä.

Merellinen hampurilainen marinoidulla tonnikalalla

Merellinen hampurilainen marinoidulla tonnikalalla

Upeaa merellistä hampurilaista on vaikea vastustaa! Marinoitua ja grillattua tonnikalaa, joka on leikattu ohuiksi viipaleiksi ja jonka mukana on maukkaita kasviksia ja maukasta sämpylää. Tarjoile bataattiranskalaisten, soijamajoneesin, wasabi-majoneesin ja limen kanssa.

Kenraali Tson kana

Kenraali Tson kana

Mehukas, mausteinen broileri maistuvassa kastikkeessa, tarjoiltuna kuohkean riisin ja keitetyn parsakaalin kera.

Laab Gai

Laab Gai

Laab Gai eli Larb Gai on raikas, mausteinen ja hieman hapan jauheliharuoka, joka tarjoillaan salaatinlehdeltä tai keitetyn riisin kanssa. Mieluiten hyvien lisukkeiden, kuten kaalin ja limen kanssa.

Pad Thai katkarapujen kanssa

Song Kran - Pad Thai

Pad thai ruokaa voidaan varioida loputtomasti, tässä valmistan sen isoista katkaravuista. Tarjoile hienonnettujen pähkinöiden ja korianterin kanssa.

Kiitos!

Olemme vastaanottaneet vastauksesi. Onnea arvontaan!

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.