Mrs Cheng’s kalamarinadi

Mrs Cheng's kalamarinadi

Luo kalalle upea viimeinen silaus tällä herkullisella kalamarinadilla! Marinadi saa vivahteikkaan makunsa salottisipulista, fenkolista, tuoreista yrteistä, japanilaisesta soijasta, etikasta, ruokosokerista, suolasta ja pippurista.

Mrs Cheng’s marinadi kasviksille

Mrs Cheng's marinadi kasviksille

Täydellinen marinadi, joka sopii yhtä hyvin niin grillatuille kuin uunissa paahdetuille kasviksillekin. Marinadissa maistuu japanilainen soija, luomu kasvisfondi, ruokosokeri, lime, valkosipuli, punainen chili ja kevätsipuli.

Kylmä kastike kanalle

Kylmä kastike kanalle

Täydellinen kylmä crème fraiche -pohjainen kastike kanalle – mausta soijalla, limellä, inkiväärillä ja tulisella Sriracha-kastikkeella.

Mrs Cheng’s sichuan-chiliöljy

Mrs Cheng's sichuan-chiliöljy

Kaikkiin aasilaisiin keittiöihin kuuluu tulinen öljy. Meidän sichuan-chiliöljymme saa syvän makunsa kanelista, tähtianiksesta, sichuaninpippurista ja chilihiutaleista. Käytä sichuaninöljyä, kun kaipaat lisää potkua ruokaan tai kun vokkaat nuudeleita.

Mrs Cheng’s teriyakikastike

Mrs Cheng's teriyakikastike

Herkullinen teriyakikastike on hennon makea kastike, joka sopii niin marinadiksi kuin kastikkeeksi. Kokeile katsu-kerrosleipien kanssa.

Mrs Cheng’s katsu-kastike

Mrs Cheng's katsu-kastike

Herkullisessa katsu-kastikkeessa on sopivasti sekä makeutta että potkua. Tarjoile dippinä tai kastikkeena japanilaiselle wieninleikkeelle, tonkatsulle.

Mrs Cheng’s hoisin-kastike

Mrs Cheng's hoisin-kastike

Herkullisen hoisin-kastikkeen valmistus onnistuu myös helposti itse – etenkin, kun resepti on hyvä. Kastike sopii monen aasialaisen ruoan kanssa. Kokeile naudanlihan ja bambunversojen tai pekingin ankan kanssa.

Kiitos!

Olemme vastaanottaneet vastauksesi. Onnea arvontaan!

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.