Mrs Cheng’s sichuan-chiliöljy

Mrs Cheng's sichuan-chiliöljy

Kaikkiin aasilaisiin keittiöihin kuuluu tulinen öljy. Meidän sichuan-chiliöljymme saa syvän makunsa kanelista, tähtianiksesta, sichuaninpippurista ja chilihiutaleista. Käytä sichuaninöljyä, kun kaipaat lisää potkua ruokaan tai kun vokkaat nuudeleita.

Mrs Cheng’s teriyakikastike

Mrs Cheng's teriyakikastike

Herkullinen teriyakikastike on hennon makea kastike, joka sopii niin marinadiksi kuin kastikkeeksi. Kokeile katsu-kerrosleipien kanssa.

Mrs Cheng’s katsu-kastike

Mrs Cheng's katsu-kastike

Herkullisessa katsu-kastikkeessa on sopivasti sekä makeutta että potkua. Tarjoile dippinä tai kastikkeena japanilaiselle wieninleikkeelle, tonkatsulle.

Mrs Cheng’s hoisin-kastike

Mrs Cheng's hoisin-kastike

Herkullisen hoisin-kastikkeen valmistus onnistuu myös helposti itse – etenkin, kun resepti on hyvä. Kastike sopii monen aasialaisen ruoan kanssa. Kokeile naudanlihan ja bambunversojen tai pekingin ankan kanssa.

Mrs Cheng’s täyteläinen kastike

Mrs Cheng's täyteläinen kastike

Tämä kastike sopii moniin aasialaisiin ruokiin. Majoneesi ja eri soijakastikkeet yhdistettynä aasialaisiin mausteisiin luovat täyteläisen herkullisen kokonaisuuden.

Mrs Cheng’s dumpling-kastike

Mrs Cheng's dumpling-kastike

Tämä dumplingkastike sopii täydellisesti kaikkiin aasialaisiin ruokiin. Kokeile esimerkiksi yhdessä Mrs Cheng’s kanadumplingien kanssa.

Kiitos!

Olemme vastaanottaneet vastauksesi. Onnea arvontaan!

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.