Lohi-tataki kermaisella perunasalaatilla
Tataki lohi on japanilainen ruokalaji, jossa lohi paistetaan hyvin nopeasti kauttaaltaan. Tässä tarjoilemme sen salaattipellillä, jossa on paljon vihreää, perunoita, kananmunia ja yrttejä sekä kastiketta, jossa on muun muassa tuoretta rakuunaa, kapriksia, sitruunaa ja majoneesia.
Pirulliset munat
Mausteiset munanpuolikkaat, joissa keltuainen on maustettu Tabascolla, paprikalla ja dijonilla. Saat näistä erityisen kauniita tarjottavia mikäli käytät teemunia. Siinä kananmuna on saanut kauniin marmoroinnin kun niitä on keitetty teenlehtien kanssa.
Grillatut katkaravut Thai style
Thaimaalaisittain maustetut katkaravut grillataan nopeasti hiilloksella. Herkullisessa marinadissa maistuu sitruunaruoho, chili ja tuoreet yrtit.
Kasvis-poke bowl
Herkullinen ja raikas poke-kulho täynnä tuoreita kasviksia, lime-hunajamarinoitua punakaalia ja sushiriisiä. Kokonaisuuden kruunaa herkullinen seesaminmakuinen kastike.
Sweet and spicy -kana
Maukas salaatti makean tulisella grillikanalla on fantastinen makean ja suolaisen yhdistelmä! Hedelmäinen salaatti maustetaan kastikkeella, jossa maistuu mangochutney, sitruuna ja öljy.
Marinoitu crispy beef
Marinoitua rapeaa naudanlihaa maukkaassa tahmean makeassa aasialaisessa kastikkeessa. Tarjoile riisin kanssa ja viimeistele ateria kevätsipulilla ja seesaminsiemenillä.
Mrs Cheng’s Sweet and Sticky Bao Bunit
Tarjoile ylijäänyt joulukinkku ihanissa bao bun -höyrysämpylöissä! Paista kinkku herkullisessa tahmaisessa ja makeassa kastikkeessa ja tarjoile se bao buneissa yhdessä marinoidun punasipulin, pak choin ja majoneesin kanssa. Viimeistele tuoreella korianterilla ja seesaminsiemenillä.
Panko-friteeratut karitsan kyljykset perunalla ja kasviksilla
Ihanat panko-friteeratut ja rapeapintaiset karitsan kyljykset tarjoillaan soijapaahdettujen perunoiden, kevätvihannesten ja taivaallisen korianteri- ja kurpitsansiemenpeston kanssa. Todella ihastuttava kevätruoka!
Ankanrintaa täyteläisellä kirsikka-hoisinilla
Upea ruokalaji, jossa on ankanrintaa ja hoisinkastike, jossa on kirsikoita, tähtianista, maapähkinävoita ja Sriracha-kastikkeen tulisuutta. Tarjoile pac choin, jasmiiniriisin ja kirsikkaisen hoisin-kastikkeen kanssa.
Smashed gyoza
Kokeile syödä gyozaa eri tavalla – mutta silti herkullisesti! Dippaa hyvään kastikkeeseen ja nauti!
Ramen broilerilla ja kasviksilla
Herkullinen ramen kanalla, nuudeleilla ja kasviksilla maukkaassa liemessä. Koristele keitetyllä kananmunalla, kevätsipulilla, chilihiutaleilla ja korianterilla.
Lihamureke aasialaisittain
Kokeile tätä jännittävää fuusioruokaa! Mehevän aasialaisittain maustetun lihamurekkeen glaseerauskastikkeessa maistuvat herkullinen chili, hunaja, soija ja lime. Tarjoile keitettyjen sokeriherneiden kera.