Korealainen tartarpihvi – yukhoe
Sahramipullat seesamilla ja inkiväärillä
Mrs Cheng’s joulucurry
Ihanan jouluinen punainen curry uunissa paahdetuilla juureksilla ja Mrs Cheng’s Red Curry -ateriakastikkeella. Tarjoillaan syviltä lautasilta ja koristellaan kevätsipulilla, chilillä ja appelsiininkuorella.
Japanilaiset perunarullat
Rapeat friteeratut japanilaiset perunarullat seesaminsiemenillä ovat hauskaa vaihtelua tavallisille sipseille. Dippaa perunarullat soijamajoneesissa ja nauti snacksit juoman kanssa tai lisukkeena noutopöydässä!
Teriyakilohi nuudeleilla
Suussa sulavaa lohta sichuan-öljyllä ja soijalla maustetulla paistetulla nuudelilla ja vokkivihanneksilla. Levitä päälle teriyakikastiketta ja viimeistele raikkailla limeviipaleilla.
Helpompi ”Pekingin ankka”
Klassinen Pekingin ankka on kiinalaisen keittiön suosituimpia ruokia. Tee vaikutus tällä helpommalla reseptillä, jossa ankka tarjoillaan perinteisistä kiinalaisista mandariiniohukaisista kasvisten ja hoisin-kastikkeen kera.
Temari sushi
Temari sushit ovat kauniita pieniä pallonmuotoisia sushipaloja, joita tarjoillaan yleensä juhlapyhinä. Täytteissä vain mielikuvitus on rajana – esimerkiksi kurkkua, retiisejä ja lohta. Tarjoile soijan, wasabin ja inkiväärin kera.
Katsu Sando -kerrosleivät
BLT-kerrosleivät japanilaisittain! Katsu Sando -leipiin tulee kaksoisleivitettyä broileria, pekonia, tomaattia ja salaattia. Kokonaisuus viimeistellään teriyakikastikkeella ja tarjoillaan höyryävän kuumana.
Tonkatsu
Tonkatsu on japanilainen versio wieninleikkeestä, joka leivitetään ja paistetaan herkullisen rapeaksi pannulla. Tarjoile tonkatsu riisin, rouskuvan kaalisalaatin ja katsu-kastikkeen kera.
Naudanlihaa ja bambunversoja
Kiinalaisravintoloiden klassikkoruoka, naudanlihaa ja bambunversoja on myös helppo valmistaa itse kotona. Marinoi lihasta maistuvaa hoisin-kastikkeellamme, inkiväärillä ja chilillä. Tarjoile riisin ja parsakaalin kera.
Sichuan-nuudelit
Hyvä kasvisnuudelivokki vihanneksilla ja tofulla, joka on saanut makunsa japanilaisesta soijasta ja tulisesta sichuan-chiliöljystä.