Char siu -laskiaispullat
Kokeile näitä hauskoja suolaisia laskiaispullia! Tässä versiossa laskiaispullat tehdään japanilaisesta maitoleivästä ja täytetään Char siu -marinoidulla nyhtöpossulla ja kasviksilla ja viimeistellään tuoreilla yrteillä ja japanilaisella majoneesilla.
Paistettu kokonainen broileri ja uunijuurekset
Maukas yhden vuoan ruoka kokonaisella broilerilla ja juureksilla saa silauksen herkullista marinadia, jossa maistuu soija, lime, hunaja ja inkivääri. Tarjoile kylmän crème fraiche -pohjaisen kastikkeen kanssa, joka on maustettu soijalla, limellä, inkiväärillä sekä srirachalla.
Kalakeitto Tom Kha Gai-style
Valmista nopea thaikeittiöstä inspiroitunut Tom Kha Gai -tyylinen keitto. Nopeasta valmistusajasta huolimatta on se täynnä makua inkivääristä, valkosipulista ja kookosmaidosta.
Kasvis-Yuxiang rapeilla munakoisoilla
Yuxiang on klassinen kiinalaisen keittiön mausteseos, jota käytetään kastikkeissa, jossa lihaa ja vihanneksia perinteisesti kypsennetään. Tässä kasvisruokaversiossa kastikkeeseen sekoitetaan rapeaa friteerattua munakoisoa ja kokonaisuus viimeistellään tuoreilla yrteillä.
Puolikkaat hummerit soija-seesamimajoneesilla ja wakamella
Yuzu pannacotta soija-kinuskikastikkeella
Korealainen tartarpihvi – yukhoe
Sahramipullat seesamilla ja inkiväärillä
Mrs Cheng’s joulucurry
Ihanan jouluinen punainen curry uunissa paahdetuilla juureksilla ja Mrs Cheng’s Red Curry -ateriakastikkeella. Tarjoillaan syviltä lautasilta ja koristellaan kevätsipulilla, chilillä ja appelsiininkuorella.
Japanilaiset perunarullat
Rapeat friteeratut japanilaiset perunarullat seesaminsiemenillä ovat hauskaa vaihtelua tavallisille sipseille. Dippaa perunarullat soijamajoneesissa ja nauti snacksit juoman kanssa tai lisukkeena noutopöydässä!
Teriyakilohi nuudeleilla
Suussa sulavaa lohta sichuan-öljyllä ja soijalla maustetulla paistetulla nuudelilla ja vokkivihanneksilla. Levitä päälle teriyakikastiketta ja viimeistele raikkailla limeviipaleilla.
Helpompi ”Pekingin ankka”
Klassinen Pekingin ankka on kiinalaisen keittiön suosituimpia ruokia. Tee vaikutus tällä helpommalla reseptillä, jossa ankka tarjoillaan perinteisistä kiinalaisista mandariiniohukaisista kasvisten ja hoisin-kastikkeen kera.